В стремежа за все по-пълно и своевременно информиране за предстоящи в БТПП събития, с днешното съобщение отправям към Вас покана за участие в Пресконференция и ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН. Предвиждаме те да се проведат на 09 октомври 2015 г. - петък, съответно: Пресконференцията от 10:00 ч., а Информационния ден – от 11:00 ч. в конферентна зала А - ет. 1, в сградата на Палатата на ул. “Искър”№ 9.

   Пресконференцията е на тема: „ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД РАЗВИТИЕТО НА ПЛАТФОРМА ИНОВАЦИОННА БОРСА ПРИ СИРТ ПРИ БТПП“, която е по одобрената от Вас програма и с участието на г-н Цветан Симеонов, председател на УС на БТПП и Йосиф Аврамов, съпредседател на СИРТ и член на УС на БТПП, проф.д-р Румен Николов, ръководител на Катедра „Компютърни науки” при УНИБИТ и член на Бюрото на СИРТ и доц.д-р Румен Андреев, ръководител на секция в Института по информационни и комуникационни технологии при БАН от 10,00 до 11,00 ч.
   Поканени са представители на БТПП, СИРТ при БТПП, на малкия и средния бизнес от Браншовите организации – членки на БТПП, на науката, образованието и на медиите.
   За доброто протичане на събитията организаторите - Съветът по иновации и развитие на технологиите при БТПП, очакват Вашите потвърждения в срок до 12 ч. на 08.10.2015 г.
Заявяване на участие на тел.: 0877 163 583 и e-mail: yulian.petkov@inovacii.eu .

Приложение: