УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

      В стремежа за все по-пълно и своевременно информиране за предстоящи в БТПП събития, с днешното съобщение отправям към Вас покана за участие в ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН, организиран от Съвета по иновации (СИ) при БТПП със съдействието на БАНКА ПИРЕОС, България АД на тема: "ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАТИВЕН ПРОЕКТ „С БАНКА ПИРЕОС ДО КЛЮЧ“ - ПРОФЕСИОНАЛНО ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ БАНКА, АРХИТЕКТ И СТРОИТЕЛ ЗА КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ ПО ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕДНОФАМИЛНИ КЪЩИ".


      Предвиждаме Информационният ден да се проведе на 28. септември 2017 г. - четвъртък от 15,00 ч. в Конферентна зала А - ет. 1, в сградата на БТПП на ул. “Искър”№ 9.


      Поканени са представители на СИ при БТПП, Съвета на браншовите организации при БТПП, Клуба на смесените палати при БТПП, както и други представители на едрия, а също и на малкия и средния бизнес извън Браншовите организации – членки на БТПП. На него ще участват и представители на гилдиите на архитектите и на строителите, на агенциите за недвижими имоти, както и на науката, образованието и на медиите.


      За доброто протичане на събитията организаторите - Съветът по иновации при БТПП, очакват Вашите потвърждения в срок до 17 ч. на 27.09.2017 г. Заявяване на участие на тел.: 028117497 и e-mail: v.velichkov@bcci.bg. Прикачено към съобщението ще намерите и програма за Кръглата маса.

 

С УВАЖЕНИЕ:


ДОЦ. ЙОСИФ АВРАМОВ
д-р по икономика,
съпредседател на Съвета по иновации при БТПП,
член на УС на БТПП

Новини от КЦЕПЛ

Иновационна Борса

Регистрация на проекти и организации.

 Вход / Регистрация

Информационен сайт

Съвет по иновации към Българска търговско-промишлена палата


Консултантски център за европейски програми "Люлин"


Център за технологичен трансфер към Съвета по иновации

БТПП

Българска Търговско Промишлена Палата

image

ВХОД

EEN

EEN logo

EXCELLENT SME