Untitled2

Новите кредитни продукти на ПроКредит Банк бяха представени в БТПП на кръгла маса, посветена на финансовите инструменти, които българския бизнес може да използва.   Теодор Караиванов, мениджър в банката, информира за широкия спектър от бизнес кредити и гъвкави кредитни решения, които отговарят на индивидуалните  нужди на фирмите.

Станислав Николаев, съдружник в Емпауър Кепитъл фънд - фонд за дялово инвестиране, създаден по Инициативата Джеръми, презентира възможностите за дялово инвестиране за МСП у нас, както и инвестиционното портфолио на фонда.

Георги Янакиев, икономически съветник в Представителството на ЕК в София, изнесе лекция на тема: "Инструменти на ЕС за подобряване на достъпа до финансиране на МСП: приложение в България".

Последната презентация бе на г-н Иван Тодоров, експерт в Българската агенция за инвестиции при Министерството на икономиката на тема „Инвестиционния климат и стопанската конюнктура в Република България към 30.11.2016 г.”

Към кръглата маса бе проявен голям интерес от деловите среди – членове на БТПП, клиенти и партньори на ПроКредит Банк.

В дискусията се включиха: Симона Събранова, собственик на фирма за производство на банкови карти, Красимира Ризова, мениджър проекти  в „Стандарт” АД,  доц. Георги Райчевски от ГИС Трансфер център и др.

Кръгла маса бе организирана по инициатива на Съвета по иновации и развитие на технологиите (СИРТ) при БТПП.

Новини от КЦЕПЛ

Иновационна Борса

Регистрация на проекти и организации.

 Вход / Регистрация

Информационен сайт

Съвет по иновации към Българска търговско-промишлена палата


Консултантски център за европейски програми "Люлин"


Център за технологичен трансфер към Съвета по иновации

БТПП

Българска Търговско Промишлена Палата

image

ВХОД

EEN

EEN logo

EXCELLENT SME